“Zak Starkey vervangen door Scott Devours”

Nog geen aankondiging hierover op de officiële site, maar Zak Starkey zou vervangen zijn door Scott Devours. Ludwig Drums meldt op hun Facebookpagina:

“This just in: Ludwig artist Scott Devours will be drumming for The Who on their upcoming UK tour. Congratulations Scott, from the whole Ludwig family.

Over de reden wordt op forums inmiddels gespeculeerd.

Advertenties

4 thoughts on ““Zak Starkey vervangen door Scott Devours”

  1. Ik hoop niet dat het bericht waar is. Niets ten nadele van Scott Devours, maar ik vind persoonlijk Zak de beste drummer voor the Who na Keith. Hij hoort er sinds 1996 ook echt bij. Ben wel benieuwd naar de “reden”, Als daar tenminste een duidelijk antwoord op komt. Toen Scott Zak een aantal avonden verving tijdens de laatste tour is ook niet gezegd wat de reden was, op een vaag bericht na over een blessure van Zak aan z’n pezen. Waarom Rabbit er niet meer bij is heb ik ook nooit gehoord. Ben benieuwd. Ik heb Scott Devours tijdens de Tommy tour van Roger in Lokeren gezien en hij is meer dan een uitstekende drummer, maar nogmaals ik vind het bijzonder spijtig. Los van dit alles kijk ik erg uit naar 5 juli !

  2. Rabbit heeft iets negatiefs over Roger gezegd en mag daarom niet meer mee. Missschien heeft Zak zich ook verkeerd uitgedrukt in de ogen/oren van The Two.
    Neem nu de laatste plaat. Veel sessiemuzikanten en zelfs een drumcomputer (wel mooi trouwens).
    Zou het niet beter zijn om Moon en Entwistle er weer bij te halen? Daar is tegenwoordig apparatuur voor, waardoor het lijkt alsof ze weer leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s