“The Rock” (Parijs, 2013)

Advertenties

4 thoughts on ““The Rock” (Parijs, 2013)

    • Morgen gaan we echt live genieten, verheug me er op. In 2004 kocht ik een nieuwe auto, ik wilde perse met de nieuwe auto naar The Who in Londen, The Forum, wilde niet met leen auto. De verkoper lukte het om de auto dag van te voren te leveren. Heb deze week een nieuwe auto gekocht, wil hier perse mee naar The Who, Amsterdam. Wil niet met dochter haar auto. Verkoper lukt het om auto op tijd te leveren, vrijdag de 5e.
      Mijn zoon zijn verjaardag en samen naar The Who, mooi toch.

  1. In ’75 met een groep vrienden naar The Who in de Ahoy, vooraf hadden we de mannen “ontmoet” in het Hilton Hotel waar we na lang wachten de band eindelijk zagen binnenkomen, even stonden we oog in oog met ze en voordat we iets konden vragen waren ze naar hun kamer vertrokken. In ’97 na 22 jaar weer in de Ahoy met vrienden, in 2000 alleen naar Londen (zou zomaar eens voor het laatst kunnen zijn), 2006 met m’n zoon samen naar Bonn, 2007 weer met m’n zoon en vrienden naar de Ahoy en nu 2013 met dezelfde club naar de Ziggo, vast niet voor de laatse keer The Who will never die. Heb er veel zin in

  2. Parijs was grandioos. Quadrophenia eindelijk zoals het moet zijn. The Who in topvorm. Ook John en Keith worden niet vergeten. Nu dan Amsterdam. Kan het nog mooier? We zullen het gaan zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s