Meer recensies “Going Back Home”

Nu.nl geeft 3,5 ster en schrijft: “De rauwe zangstem van Daltrey past perfect bij het bluesrockgeluid van Johnson (….). Nu zijn de vocalen van de inmiddels zeventigjarige zanger inmiddels wat sleets, al klinkt zijn diepe gebrom nog altijd prettig op liedjes als Keep On Loving You en Sneaking Suspicion. (…) Het ziet er gezien de conditie van Wilko Johnson niet naar uit dat er nog albums van de man zullen volgen, maar als dit daadwerkelijk zijn zwanenzang is, dan is het een afscheid in stijl“.

The Guardian deelt 4 sterren uit en noemt het album “a winner” en “brilliant in places“.

Advertenties

One thought on “Meer recensies “Going Back Home”

  1. Ik heb inmiddels de cd in huis. Het is een prachtplaat. Roger Daltrey heeft sinds jaren niet zo overtuigend gezongen. Hij voelt zich duidelijk thuis in dit genre. Verder, tja, ik ben al jarenlang een fan van Dr. Feelgood en dan met name van Wilko Johnsons’ gitaarwerk. Er is een puike ritmesectie, drummer Dylan Howe, bassist Norman Watt-Roy, allebei uit Ian Dury’s band en Mick Talbot (o.a. Style Counsil) op keyboards en piano. Steve Weston speelt lekker distorted harmonica.
    Al zijn het dan covers van Wilko’s eerdere werk, het klinkt echt heel fris en live en lekker gritty. Zo moet Rhythm & Blues klinken. Voor het eerst sinds jaren dat ik bij een nieuwe plaat gelijk door de kamer loop te springen en dansen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s