Pete en Roger in artikel over telefoons en concerten

The Daily Telegraph heeft een artikel over het filmen tijdens concerten. Zangeres Kate Bush heeft namelijk haar fans gevraagd om geen foto’s en filmpjes te maken tijdens haar komende concertreeks. Ook citaten van Roger en Pete uit de persconferentie worden gebruikt in het artikel.

“Roger Daltrey of The Who recently expressed his frustration at fans who insist on digitally capturing a performance. “I feel sorry for them. Living a life through a screen, not being in the moment totally. I find it weird. They’re all mad,” he said.

But his bandmate, Pete Townshend, argued that allowing fans to take photos and video was a good marketing tool. “I’m for it, really,” he said. “All of these people you could say are doing a job by taking that footage and sharing it. We used to have to pay people to produce stuff for us.

Advertenties

7 thoughts on “Pete en Roger in artikel over telefoons en concerten

 1. Eens met Pete en Daltrey is tweeslachtig. Ze vragen nu toch ook materiaal vanwege de 50 tour. Dat is niet consequent Roger.

   • Foto’s films, het principe is hetzelfde: kijken door een venster volgens Roger.
    Ik heb plannen om ook te gaan dj, maar nog geen kaartjes.

   • Ik voor 18 december. 19 december pikken we nog even Status Quo mee, ook in de O2-Arena. Mijn vrouw en ik gaan trouwens ook naar het eerste concert in Dublin in november.

 2. Roger leeft een beetje in het verleden. Aan de ene kant vind ik het van de zotte als je tegenwoordig een concertpubliek ziet. Iedereen staat met zijn telefoon in de lucht. Het werd ook eens tijd dat artiesten gingen reageren. Nu neem ik zelf graag een paar foto’s tijdens het concert, als herinnering. Maar om nu twee uur met een telefoon in de lucht te staan…

 3. Lijkt inderdaad wat tegenstrijdig maar wat voor het tourboek wordt gezocht is natuurlijk uniek materiaal niet 99% wat Jan&Alleman met z’n krakkemikkege telefoontje staat te filmen tijdens een concert, mee eens volkomen belachelijk. Nee materiaal dat ineens (?) opdook voor TKAA gefilmd vanaf het balkon tijdens Leeds dat is uniek. Overigens gaan steeds meer artiesten het publiek vriendelijk doch dringend vragen te stoppen met die telefoonterreur, mevrouw Steisand en The Eagles in de Ziggo gezien met hetzelfde verzoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s