Nieuwe Who-track: “Be Lucky”

The Who heeft een nieuwe track uitgebracht: “Be Lucky”. Het nummer komt op de nieuwe compilatie-CD “Who Hits 50!” te staan.

Op het nieuwe nummer zijn Roger en Pete te horen, samen met Zak, Pino Palladino en keyboardspeler Mick Talbot. De royalties van “Be Lucky” zullen worden geschonken aan het goede doel dat Daltrey en Townshend steunen. Het Teen Cancer Amerika-fonds zet zich in voor tieners met kanker.

Diverse websites, waaronder The Guardian, NME en Ultimate Classic Rock hebben een link en een artikel.

Advertenties

5 thoughts on “Nieuwe Who-track: “Be Lucky”

  1. Al een paar keer beluisterd inmiddels. Niet wereldschokkend maar zeker niet slecht. En wie weet na nóg een paar keer luisteren… 🙂

  2. Na een aantal lekker hard zitten luisteren klinkt het toch wel aanstekelijk, zou leuk zijn als ze dit bij 3FM eens lekker gaan draaien, of Veronica.

  3. Ik vind het een lekker Who-nummer. Lijkt een achterneefje van “Did You Steal My Money”, terwijl de backing vocals zo van “Psychoderelict” zouden kunnen zijn weggelopen. Tekstueel niet zo sterk, geloof ik – weer veel ‘namechecking’. Fijn dat de tourband gebruikt is, dit nummer heeft wat meer cohesie dan de meeste “Endless Wire”-nummers. De productie is ook erg lekker, wat voller. De vocoder vind ik een leuke extra, het geeft de Who sound een update naar nu.

    Mooi dat we nu wat resultaten horen van de opnamesessies in de zomer. Hopelijk leidt het tot een volledig album.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s