The Who naar Nederland – 1 juli Ziggo Dome

Op 1 juli staat The Who weer in het Ziggo Dome. Dat heeft MOJO vandaag bekendgemaakt. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag, om 10:00 uur.

O.a. NU.nl en het AD hebben een bericht hierover.

Advertenties

8 thoughts on “The Who naar Nederland – 1 juli Ziggo Dome

 1. Mijn kaartjes zijn binnen ! Duurt nog even, maar op naar m’n 7e (bescheiden aantal voor een groot fan 🙂 ) Who concert ! Ga met goede vrienden en ook mijn zoon ( The Who is hem met de paplepel ingegoten) gaat weer mee !

 2. Wij zouden vorige week al naar Dublin zijn gegaan, maanden geleden al beslist en alles geboekt, maar dat concert werd verzet vanwege ‘unforeseen logistical problems’. Boel gedoe en flink wat duiten verder, maar inmiddels hebben wij ons Ierland-tripje dus ook maar verzet. En nou zijn we dus op 1 juli nog daar! Hopelijk zijn ze dus in Dublin beter dan in Amsterdam (-;

  Iemand die trouwens weet of die twee concerten in Dublin en Belfast verzet waren voor- of nadat besloten is om naar Abu Dabi te gaan? Want dat vroeg ik me af: zijn die twee concerten verplaatst vanwege het grote-oliegeld? In dat geval worden ze bedankt, zeg maar.

  • Volgens mij is het concert in de woestijn de oorzaak van de verplaatsing. Kwam er plotseling tussen, voor heel veel geld vermoedelijk. Mijn vrouw en ik zouden ook naar Dublin gaan. Alles geregeld, alles betaald en dan sta je plotseling met lege handen. We gaan volgend jaar weer naar het verplaatste concert in Dublin, maar het geld voor de vliegreis zijn we definitief kwijt. Ik ben daar behoorlijk ‘pissed’ over. Niettemin, 18 december zijn we toch in de O2 in Londen.

   • En heb je nu ook nog de pech gehad van dat dat concert in Londen niet doorging, Peter? Dat is echt meervoudig balen dan!

   • Inderdaad, concert gemist, maar op 23 maart ingehaald. 23 juni naar Dublin en nu op 2 juli naar Amsterdam. Hopen dat het allemaal lukt, want drie wijzigingen in 3 concerten is toch al behoorlijk scheepsrecht, nietwaar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s