Concert O2 Arena London (22 maart 2015)

Gisteren gaf The Who het inhaalconcert in de O2 Arena. Dit zou eigenlijk op 17 december hebben moeten plaatsvinden. De band had wederom wat minder vaak gespeelde nummers in de set verwerkt, zoals “So Sad About Us”, “Join Together”, “Pictures Of Lily”, “A Quick One While He’s Away” en “Slip Kid”. Laatstgenoemde nummer klonk volgens Pete beter tijdens de soundcheck.

I Can’t Explain
The Seeker
Who Are You
The Kids Are Alright
I Can See for Miles
Pictures of Lily
So Sad About Us
My Generation
Behind Blue Eyes
Join Together
I’m One
Love, Reign O’er Me
Slip Kid
A Quick One (While He’s Away)
Amazing Journey
Pinball Wizard
See Me, Feel Me
Listening to You
Baba O’Riley
Won’t Get Fooled Again
Magic Bus

De Evening Standard heeft een recensie van het concert. “[t]his was followed by the evergreen Won’t Get Fooled Again, a triumphant show was given its crowning moment. Townshend has suggested this will be the band’s final tour; if that’s the case, they’re going out on a high“.

In de Daily Express valt te lezen dat de band “showed no signs of slowing down” en dat “they wowed the fans“.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. logo

Je reageert onder je account. Log uit / Bijwerken )


Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s