Keith Richards: “The Who are all flash”

Nadat Keith Richards eerder kritische opmerkingen had geplaatst aan het adres van de Grateful Dead, de Beatles en Led Zeppelin, moet nu The Who eraan geloven. In de NME zegt Richards dat Roger Daltrey “all flash” is, en Keith Moon “a disaster”.

Moon could play to Pete like nobody else in the world. But if somebody threw him into a session with somebody else, it was a disaster“, aldus Keith.  “There’s nothing wrong with that; sometimes you’ve got that one paintbrush, and you rock it“.

Advertenties

8 thoughts on “Keith Richards: “The Who are all flash”

  1. Dat was al zo toen hij de gitaarles kreeg van Chuck Berry. Het lukte de heer Richards namelijk niet om het intro van Johnny B. Goode te spelen .

  2. Ach, ja. Keith Moon zorgde er in 1968 in zijn eentje voor dat een film ter verheerlijking van de matte Stones jaren op de plank belandde….. Eerlijkheidshalve moet ik erkennen dat Keiths stem in betere conditie is dan die van Daltrey en Townshend.

  3. Vanavond naar de film, The Who Hyde Park. Ben benieuwd, lekker groot doek met goed geluid. Aan de kaart verkoop te zien, prive concert of er moeten er nog een aantal zo komen. Anders een 30 personen, wij in het midden van de zaal. Wel apart, zie dat er op de 1e rij ook 4 kaarten verkocht zijn, is niet live he 🙂

      • Rotterdam, maar draaide o.a. in Delft, Amersfoort, Amsterdam, Breda enz. Was maar 1 voorstelling, overal om 9.00 uur. Zaten in Rotterdam maar een stuk of dertig mensen. Aparte ervaring, The Who “live” in de bios. Geluid was redelijk hard en de opnames goed. Leuke ervaring.

  4. Ik vond het een mooie afsluiting voor mijzelf. Afgelopen juli nog in Ziggo live gezien en nu nog in de bios. This is it, denk ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s